Alle rettigheter reservert © Kine Isachsen
Bilder av Pau Salto, Kristina Othilie Farstad & Henriette Isachsen

Design av Kine Isachsen

PEDAGOG

Med et sterkt fokus på faglig utvikling, har Kine Isachsen deltatt på en rekke seminarer, kurs og masterclasses både innenfor musikkteoretiske fag, utøvende musikk og coaching.

 

Med høy kompetanse, bred erfaring og pedagogisk bakgrunn, sikter hun mot å spre inspirasjon og legge til rette for prestasjoner på høyt nivå med de hun jobber eller samarbeider med.

 

For elevene er målet å undre, utforske, utfordre og utvikle sammen, slik at alle får et godt eierskap til musikken og får uttrykke meninger, følelser og sjel gjennom hele arbeidsprosessen. 

 

Isachsen har fast stilling som fløytepedagog i Oppegård Kulturskole. Her søker hun å utvikle spennende konsepter og konserter! I samarbeid med filmprodusent Pau Salto har hun utarbedet musikkpedagogiske videoer. Noen av disse inneholder baby-dinosaurer.

Våren 2018 laget hun i samarbeid med Vegard Holum konsertkonseptet STORY. - en musikkforestilling hvor Holum samplet elevenes musikk og laget lydlandskap fra skog, hav og by i musikkprogrammet Ableton Live. Konserten inkluderte kostymer, scenekulisser og malerier fra elevene. Forestillingen STORY. spenner fra norsk folkemusikk på fjellfløyte og seljefløyte, innovativ flute-beatboxing, blues, klassisk repertoar, viser og popmusikk.

 

I desember 2017 var hun initiativtaker og produksjonsansvarlig for "Popkonserten" med ca 100 elever, kreative koreografier, kostymer, frisyrer og ansiktsmaling. 

​​

Markerte seg som workshopleder innen fløyte-beatboxing på Fløytedag i Ski Kulturskole 2017 og Fløytedag i Lørenskog 2017. 

 

I tre år jobbet hun som formidlerPopsenteret i Oslo og ledet over 200 workshops; «Null Stress» «Jakten på Popskatten» og «Stjerne for en dag». Hun utviklet «Påskeharen», «Minidisco», «Den Store Grevlingjakta» og «MicroPop».

I Sandefjord Kulturskole ledet hun workshops i talentutviklings-programmet «Ad Astra» for kulturskolene i Sandefjord, Stokke og Larvik. Emner hun underviste i var musikkteori, biomekanikk, komposisjon, improvisasjon, beatboxing, dans m.m. Komponerte verk i samarbeid m. elevene, som ble fremført under UKLA-festivalene (Ung klassisk) 2014, 2015.

 

I 2013 forfattet hun fløyteheftet ”High Five!” for nybegynnere i eksamensammenheng. Heftet høstet strålende tilbakemeldinger og har blitt rost for å være både nyskapende og fremtidsrettet.

Kreativitet fra nybegynnernivå, til avansert nivå, med grunnlag i rammeplanen, gir gode resultater og motiverte lærere og elever!

Ta kontakt om du ønsker å hyre Isachsen som fløytepedagog for fløytister i musikklinje, musikkorps eller i kulturskole. Hun gir også privattimer i tverrfløyte. 

TREET MED DET RARE I

Barneforestillingen er et eventyr om treet som drømmer om å bli til musikkinstrumenter.

 

Vi følger skogens spennende lyder gjennom årstidene.

 

Barna får bli med å lage morsomme bevegelser igjennom høststorm,

regn og vårsol,

mens musikerne Beate Brox og Kine Isachsen

spiller og forteller. 

Forestillingen er laget av 

Beate Brox.